Fietsarrangement

 

 

Mooi Vlaanderen ligt in een prachtig gebied met kreken, wallen, dijkjes en landweggetjes. In het landschap zijn nog sporen te zien van verdedigingswerken uit de tijd van de Spaanse overheersing. U fietst bijvoorbeeld over de grens naar het nabij gelegen pittoreske Damme, of langs de mooie Zeeuws-Vlaamse kust. 

Plan uw route via:
route.nl De Fietsersbond of de Fietsrouteplanner Zuid Nederland (grensoverschrijdend). Of down load een van de routes onderaan deze pagina.

Mooi Vlaanderen heeft speciaal voor de fietsliefhebber een aanbieding. U verblijft in een comfortabel appartement dat van alle gemakken voorzien is. Beddengoed en handdoeken liggen klaar. U ontvangt bij aankomst een informatiepakket over de streek. De volgende dag maakt u zelf het ontbijt en een lunchpakket in uw appartement. Alles staat al klaar!

Bij thuiskomst kunt u weer heerlijk genieten van de rust van Mooi Vlaanderen. 

In het nabijgelegen Oostburg zijn fietsen te huur voor wie niet een eigen fiets meeneemt.

Dit arrangement kost EUR 159,- per persoon (incl. 2 overnachtingen, btw, toeristenbelasting, beddengoed & handdoeken, ontbijt en een lunchpakket).
Een gezelschap van 3 of meer personen ontvangt 10% korting op de totaalprijs. 

Wilt u langer blijven en bijvoorbeeld nog een bezoekje brengen aan Brugge? U kunt dit arrangement uitbreiden met meerdere nachten. Op verzoek ontvangt u een prijsopgave.

U kunt dit fietsarrangement reserveren via het reserveringsformulier. Gelieve als actiecode FIETS in te vullen.

500_20090421028.jpg

Bloesem Fiets Fietsen langs kleurrijke akkers. Fietsen langs pittoreske dorpjes.
links rechts
Realisatie: TiDi Graphics