Covid-19

Welke maatregelen heeft Mooi Vlaanderen n.a.v. Covid-19 genomen?

Vaste gasten weten al dat er bij en rondom Mooi Vlaanderen veel rust en ruimte is. Ook in tijden waarin drukte gemeden moet worden is het mogelijk om in Zeeuws-Vlaanderen te voet of met de fiets de natuur en de ruimte op te zoeken of om een rustig plekje op het strand te vinden.

Naar aanleiding van de coronacrisis heeft Mooi Vlaanderen diverse maatregelen genomen.

We hebben de boekings- en annuleringsvoorwaarden aangepast aan de huidige omstandigheden.

Als u nu een verblijf boekt (of al een verblijf heeft geboekt) dat voor 1 juni 2021 plaats vindt, dan geldt het hierna volgende.
Als wij u vanwege coronamaatregelen niet kunnen ontvangen, dan mag u kostenloos annuleren of een andere datum uitzoeken. Eventuele aanbetalingen worden binnen een week teruggestort.
Als u zelf moet annuleren om redenen* die direct of zijdelings verband houden met de Covid-19 crisis, dan mag u kosteloos een andere datum uitzoeken, die binnen 365 dagen van de oorspronkelijke aankomstdatum ligt. U dient dan wel eerst aan te betalen.

*Deze redenen kunnen bijvoorbeeld zijn dat u of een familielid ziek is, schoolvakanties die gewijzigd worden, of maatregelen die u belemmeren om te reizen.

Voor alle andere omstandigheden gelden de gebruikelijke voorwaarden:
Binnen 24 uur na ontvangst van de bevestiging mag u kosteloos annuleren. Daarna geldt: € 12,50 bij annulering 2 maanden of minder voor aankomstdatum, 25% van de totale som bij annulering 1 maand of minder voor aankomstdatum; 50% van de totale som bij annulering 1 week of minder voor aankomstdatum; 90% van de totale som bij annulering 2 dagen of minder voor aankomstdatum. Wij adviseren u een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Bij het schoonmaken van de woningen hielden we er altijd al rekening mee dat overdracht van eventuele besmettelijke ziektes voorkomen moet worden. Dus onze schoonmaakprotocollen blijven gehandhaaft. Wel zullen we nog meer aandacht besteden aan het schoonmaken van sanitair, oppervlakten en deurgrepen. Beddengoed & handdoeken werden altijd al op een hoge temperatuur gewassen en dat blijft zo.

U wordt bij aankomst niet meer rondgeleid door de woning. Op de keukentafel ligt een infoblad met duidelijke uitleg over hoe alle apparaten werken, de wifi-code en belangrijke telefoonnummers. De sleutel van uw woning ligt ook op tafel.

Mocht het tijdens uw verblijf toch nodig zijn dat wij in uw woning moeten komen, bijvoorbeeld omdat u toch hulp nodig heeft, dan verzoeken wij u om ruime afstand te houden.

Op ons terrein is 1 centrale ruimte, dit is het washok waar de wasmachine staat en een droogrek. In deze ruimte is slechts 1 persoon per keer toegestaan. De wasmachine wordt dagelijks gereinigd en er staat zeep om uw handen te wassen.

De tuin is voldoende groot om afstand van mekaar te houden. Kinderen tot 18 jaar mogen samen spelen, zonder afstand te houden.

Wij vragen van onze gasten om ruime afstand te houden tot andere mensen vanaf het moment van aankomst en om het contact met andere mensen te vermijden als iemand verkouden of ziek wordt.

Wij verzoeken u om bij vertrek de sleutel op tafel te laten liggen, het beddengoed zelf af te nemen en op de grond te leggen en de ramen van de woning te openen.

Omdat wij extra aandacht besteden aan het schoonmaken en de tijd tussen 2 reserveringen zo lang mogelijk willen houden verzoeken wij u om u te houden aan de vertrek- en aankomsttijden, tenzij anders is afgesproken.

Wij wensen u een fijn en ontspannen verblijf!

Dit document wordt regelmatig geactualiseerd. Check voor vertrek!

Realisatie: TiDi Media