Langdurige huur

Regelmatig is er een vakantiewoning beschikbaar om voor langere tijd te huren. Dit kan voor enkele maanden, een half jaar of een jaar of langer zijn wegens werk, studie of persoonlijke omstandigheden. In dat geval is het mogelijk in te schrijven bij de gemeente Sluis.

Het komt ook voor dat een woning het hele jaar door verhuurd wordt als 2e woning. Het hele jaar door beschikking over uw eigen vakantiewoning, wanneer u maar wilt.

Bij huur voor een langere tijd is er een korting van zo'n 50% op de normale prijs mogelijk. De korting is afhankelijk van de grootte van de woning en het aantal personen dat de woning gaat bewonen.
De minimale huurtijd is 2 maanden en deze kan op elk moment van het jaar ingaan, maar niet in de maanden mei, juni en juli.

Op dit moment is woning D beschikbaar voor langere tijd. Deze woning wordt aangeboden aan maximaal 2 volwassenen en 1 kind. Deze woning heeft 2 slaapkamers met elk een eigen badkamer met douche en wastafel. Elders op de website kunt u lezen hoe de indeling van deze woning is.
De netto huurprijs van deze woning is 800,- euro per maand. Energie, water, verwarming, tv-abonnement en WiFi kosten 300,- euro per maand.

Heeft u interesse? Neem dan contact op voor meer informatie, de voorwaarden of een bezichtiging.

Bloesem Schapen stokrozen
links rechts
Realisatie: TiDi Media