Lange termijn verhuur

Regelmatig is er een vakantiewoning beschikbaar om voor langere tijd te huren. Dit kan voor enkele maanden, een half jaar, een jaar of langer zijn wegens werk, studie of persoonlijke omstandigheden. In dat geval is het mogelijk in te schrijven bij de gemeente Sluis. Het komt ook voor dat een woning het hele jaar door verhuurd wordt als 2e woning. Het hele jaar door beschikking over uw eigen vakantiewoning, wanneer u maar wilt.

Bij huur voor een langere tijd is er een korting van zo'n 50% op de laagseizoen prijs mogelijk. De korting is afhankelijk van de grootte van de woning en het aantal personen dat de woning gaat bewonen.
De minimale huurtijd is 2 maanden en deze kan op elk moment van het jaar ingaan, maar niet in de maanden mei, juni en juli.

Per 1 september 2021 is er een woning met 3 slaapkamers beschikbaar. Deze woning is geschikt voor maximaal 5 personen en 1 of 2 baby's. De netto huurprijs van deze woning is 800,- euro per maand. Energie, water, verwarming, tv-abonnement en WiFi kosten 300,- euro per maand (de totale huurprijs is 1100,- euro per maand inclusief btw). Staat u niet ingeschreven bij de gemeente Sluis, dan moet u, afhankelijk van uw situatie, toeristenbelasting of forensenbelasting betalen aan de gemeente.

Bent u op zoek naar een tweede woning zodat u het hele jaar door kunt genieten van de Zeeuwse kust of bent u op zoek naar een tijdelijk woning? Neem dan contact op voor meer informatie, de voorwaarden of een bezichtiging.

links rechts
Realisatie: TiDi Media