Voorwaarden en overige informatie

Lees de voorwaarden
U wordt altijd in de gelegenheid gesteld eerst kennis te nemen van de voorwaarden, voordat u definitief reserveert.

Uw reservering
Een reservering is pas definitief als u een bevestiging heeft ontvangen.

Betaling
Bij een verblijf van 3 nachten of meer: 50% vooraf via bank (niet eerder dan 3 maanden voor aankomstdatum). U ontvangt een factuur per e-mail. Het restant dient op de dag van aankomst voldaan te zijn. U ontvangt ook voor het restant een factuur.

Bij een verblijf van 2 nachten dient het totaalbedrag op de dag van aankomst per bank bijgeschreven te zijn of bij aankomst contant afgerekend te worden. U ontvangt een factuur.

Er wordt geen borgsom gevraagd, wel verzoeken wij u om er voor te zorgen dat alle kosten op de dag van aankomst voldaan zijn.

Annulering

In verband met de Covid-19 crisis heeft Mooi Vlaanderen de annuleringsvoorwaarden versoepeld.
Als u nu een verblijf boekt (of al een verblijf heeft geboekt) dat voor 1 december 2021 plaats vindt, dan geldt het hierna volgende.
Als wij u vanwege coronamaatregelen niet kunnen ontvangen, dan mag u kostenloos annuleren of een andere datum uitzoeken. Eventuele aanbetalingen worden binnen een week teruggestort.
Als u zelf moet annuleren om redenen* die direct of zijdelings verband houden met de Covid-19 crisis, dan mag u kosteloos een andere datum uitzoeken, die binnen 365 dagen van de oorspronkelijke aankomstdatum ligt. U dient dan wel eerst aan te betalen.

*Deze redenen kunnen bijvoorbeeld zijn dat u of een familielid ziek is, schoolvakanties die gewijzigd worden, of maatregelen die u belemmeren om te reizen.

Voor alle andere omstandigheden gelden de gebruikelijke voorwaarden, die hieronder staan.

Binnen 24 uur na ontvangst van de bevestiging mag u kosteloos annuleren. Daarna geldt: € 12,50 bij annulering 2 maanden of minder voor aankomstdatum, 25% van de totale som bij annulering 1 maand of minder voor aankomstdatum; 50% van de totale som bij annulering 1 week of minder voor aankomstdatum; 90% van de totale som bij annulering 2 dagen of minder voor aankomstdatum. Wij adviseren u een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Extra gasten
Het maximaal aantal personen staat per appartement aangegeven. Er kan in overleg een uitzondering gemaakt worden als er kinderen in babybedjes slapen. De kosten per overnachting voor elke extra persoon zijn EUR 7,50 incl. btw en toeristenbelasting.

Beddengoed
De vakantieappartementen zijn volledig ingericht. Op de matrassen liggen al schone lakens. U kunt eventueel beddengoed en handdoeken huren. Dit kunt u aangeven op het reserveringsformulier.

Aankomsttijd en vertrektijd

Uw appartement is vanaf 15.00 uur beschikbaar. In overleg is een afwijkende tijd eventueel mogelijk. Op de dag van vertrek dienen de sleutels om uiterijk 11:00 uur ingeleverd te zijn. In overleg kan eventueel hiervan afgeweken worden.

Wasmachine
In een centrale ruimte is een gratis wasmachine voor gasten beschikbaar, inclusief gratis gebruik van een eco wasbol. De wasmachine is beschikbaar van 9:00 - 21:00 uur.

Schade
U kunt eventueel aansprakelijk gesteld worden voor schade die door uw toedoen is ontstaan.
Mooi Vlaanderen is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door derden.

Overige huisregels
Alle appartementen zijn rookvrij.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Open vuur, vuurwerk en bbq zijn op het terrein niet toegestaan. Een electrische bbq mag wel.

Parkeren
Voor elk appartement is een parkeerplaats gereserveerd. Indien u met meer dan 1 voertuig bent stellen wij het op prijs dit vooraf te weten. Wij verzoeken u bij het parkeren voldoende ruimte over te laten voor de andere gasten. 

Rust
De meeste gasten stellen 's avonds, 's nachts en 's morgens vroeg rust op prijs. U wordt verzocht om na 22.00 uur en voor 9.00 uur lawaai zoveel mogelijk te beperken.

Vloedlijn
links rechts
Realisatie: TiDi Media