Voorwaarden en overige informatie

Lees de voorwaarden
U wordt altijd in de gelegenheid gesteld eerst kennis te nemen van de voorwaarden, voordat u definitief reserveert.

Uw reservering
Een reservering is pas definitief als u een bevestiging heeft ontvangen.

Betaling
Bij een verblijf van 3 nachten of meer: 50% vooraf via bank (niet eerder dan 3 maanden voor aankomstdatum). U ontvangt een factuur per e-mail. Het restant dient op de dag van aankomst voldaan te zijn. U ontvangt ook voor het restant een factuur.

Bij een verblijf van 2 nachten dient het totaalbedrag op de dag van aankomst per bank bijgeschreven te zijn of bij aankomst contant afgerekend te worden. U ontvangt een factuur.

Er wordt geen borgsom gevraagd, wel verzoeken wij u om er voor te zorgen dat alle kosten op de dag van aankomst voldaan zijn.

Annulering
Binnen 24 uur na ontvangst van de bevestiging mag u kosteloos annuleren. Daarna geldt: € 12,50 bij annulering 2 maanden of minder voor aankomstdatum, 25% van de totale som bij annulering 1 maand of minder voor aankomstdatum; 50% van de totale som bij annulering 1 week of minder voor aankomstdatum; 90% van de totale som bij annulering 2 dagen of minder voor aankomstdatum. Wij adviseren u een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Extra gasten
Het maximaal aantal personen staat per appartement aangegeven. Er kan in overleg een uitzondering gemaakt worden als er kinderen in babybedjes slapen. De kosten per overnachting voor elke extra persoon zijn EUR 7,50 incl. btw en toeristenbelasting.

Beddengoed
De vakantieappartementen zijn volledig ingericht. U dient zelf voor keuken- en badhanddoeken te zorgen en voor beddengoed. Wat heeft u nodig? 1 Kussensloop per persoon, 1 dekbedhoes per persoon, of een 2-persoons dekbedhoes. De matrassen zijn al voorzien van schone lakens. U kunt eventueel beddengoed en handdoeken huren. Dit kunt u aangeven op het reserveringsformulier.

Aankomsttijd en vertrektijd

Uw appartement is vanaf 15.00 uur beschikbaar. In overleg is een afwijkende tijd eventueel mogelijk. Op de dag van vertrek dienen de sleutels om uiterijk 10:30 uur ingeleverd te zijn. In overleg kan eventueel hiervan afgeweken worden.

Wasmachine
Er is een gratis wasmachine voor de gasten beschikbaar. U dient zelf voor wasmiddel te zorgen. De wasmachine is beschikbaar van 9:00 - 21:00 uur.

Schade
U kunt eventueel aansprakelijk gesteld worden voor schade die door uw toedoen is ontstaan.
Mooi Vlaanderen is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door derden.

Overige huisregels
Alle appartementen zijn rookvrij.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Open vuur, vuurwerk en bbq zijn op het terrein niet toegestaan. Een electrische bbq mag wel.

Parkeren
Voor elk appartement is een parkeerplaats gereserveerd. Indien u met meer dan 1 voertuig bent stellen wij het op prijs dit vooraf te weten. Wij verzoeken u bij het parkeren voldoende ruimte over te laten voor de andere gasten. 

Rust
De meeste gasten stellen 's avonds, 's nachts en 's morgens vroeg rust op prijs. U wordt verzocht om na 22.00 uur en voor 9.00 uur lawaai zoveel mogelijk te beperken.

Kom binnen! moestuin
links rechts
Realisatie: TiDi Media