Voorwaarden en overige informatie

Lees de voorwaarden
U wordt altijd in de gelegenheid gesteld eerst kennis te nemen van de voorwaarden, voordat u definitief reserveert.

Uw reservering
Een reservering is pas definitief als u een bevestiging heeft ontvangen. Na ontvangt van de bevestiging mag u binnen 24 uur kostenloos annuleren.

Betaling
Bij een verblijf van 3 nachten of meer: 50% vooraf via bank (niet eerder dan 3 maanden voor aankomstdatum). U ontvangt een factuur per e-mail. Het restant dient bij aankomst voldaan te zijn of bij aankomst afgerekend te worden (contant of via bank).

Bij een verblijf van 2 nachten dient het totaalbedrag op de dag voor aankomst per bank bijgeschreven te zijn of bij aankomst contant of per bank afgerekend te worden. U ontvangt een factuur.

Er wordt geen borgsom gevraagd, wel verzoeken wij u om er voor te zorgen dat alle kosten op tijd voldaan zijn.

Annulering
Binnen 24 uur na ontvangst van de bevestiging mag u kosteloos annuleren. Daarna geldt:
annulering meer dan 2 maanden voor aankomstdatum kost € 12,50;
annulering 2 maanden tot 1 maand voor aankomstdatum kost 30% van de huursom;
annulering 1 maand tot 1 week voor aankomstdatum kost 60% van de huursom en
annulering 1 week of minder voor aankomstdatum kost 90% van de huursom.

Als u genoodzaakt bent om te annuleren kunt u een verzoek indienen om kostenloos te mogen omboeken. Afhankelijk van de omvang van de boeking, het moment van annuleren en de tijd van het jaar kan het u toegestaan worden om kostenloos om te boeken. Voorwaarde daarbij is wel dat de aanbetaling voldaan is en dat de nieuwe aankomstdatum binnen 365 dagen van de oorspronkelijk datum ligt. Voor de nieuwe boeking geldt dat annuleren altijd minstens 60% kost, ongeacht de datum waarop deze annulering plaats vindt.

Extra gasten
Het maximaal aantal personen staat per appartement aangegeven. Er kan in overleg een uitzondering gemaakt worden als er kinderen in babybedjes slapen. De kosten per overnachting voor elke extra persoon zijn EUR 12,00 incl. btw en toeristenbelasting.

Beddengoed
De vakantieappartementen zijn volledig ingericht. Op de matrassen liggen al schone lakens. U kunt eventueel beddengoed en handdoeken huren. Dit kunt u aangeven op het reserveringsformulier.

Aankomsttijd en vertrektijd
Uw appartement is vanaf 15.00 uur beschikbaar. In overleg is een afwijkende tijd eventueel mogelijk. Op de dag van vertrek dienen de sleutels om uiterlijk 11:00 uur ingeleverd te zijn. In overleg kan eventueel hiervan afgeweken worden.

Wasmachine
In een centrale ruimte is een gratis wasmachine voor gasten beschikbaar, inclusief gratis gebruik van een eco wasbol. De wasmachine is beschikbaar van 9:00 - 21:00 uur.

Schade
U kunt eventueel aansprakelijk gesteld worden voor schade die door uw toedoen is ontstaan.
Mooi Vlaanderen is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door derden.

Overige huisregels
Alle appartementen zijn rookvrij.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Open vuur, vuurwerk en bbq zijn op het terrein niet toegestaan. Een electrische bbq mag wel.

Parkeren
Voor elk appartement is een parkeerplaats gereserveerd. Indien u met meer dan 1 voertuig bent stellen wij het op prijs dit vooraf te weten. Wij verzoeken u bij het parkeren voldoende ruimte over te laten voor de andere gasten. 

Rust
De meeste gasten stellen 's avonds, 's nachts en 's morgens vroeg rust op prijs. U wordt verzocht om na 22.00 uur en voor 9.00 uur lawaai zoveel mogelijk te beperken.

Kijkje tussen de strandpalen
links rechts
Realisatie: TiDi Media